خرید پمپ های هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید شیر هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید جک هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید فشارشکن هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید پاورپک هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید پرشر سوئیچ هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید شیرهای دستی و یک طرفه هیدرولیک | فروشگاه ستاره
خرید روغن نما هیدرولیک | فروشگاه ستاره

هیدرولیک چیست و چه کاربردهایی دارد

هیدرو در زبان یونانی به معنای  حرکت مایعات است  علم هیدرولیک در گذشته بیشتر به آب و عملکردهای مختلف و جذاب آب در صنعت اشاره داشت اما در این سال ها هیدرولیک و کاربرد هیدرولیک بیشتر به روغن و استفاده از از آن برای اعمال مکانیکی و یا استفاده در دستگاه های مختلف می توان اشاره دارد که در ادامه آن را بررسی خواهیم کرد  در ادامه همراه ما باشید

اگر بخواهیم در یک جمله یا به زبان بسیار ساده صنعت هیدرولیک را خدمت شما کاربران عزیز معرفی کنیم  می توان گفت روغن تحت فشار قدرت بالایی دارد آن را به کمک پمپ روغن که در کنار مخزن روغن قرار دارد ، پمپ کرده و این روغن در شلنگ ها یا اتصلات مخصوص حرکت کرده که به قطعات مختلف یا دستگاه‌های مورد نیاز  فرستاده میشود ، در این مسیر  سرعت ، فشار و توان آن به کمک شیرهای دستی ، شیرهای برقی ، فشارشکن ها ، پرشر سویچها و … کنترل میشود ، حتی در صورت نیاز (با خرید موتورهای و پمپ های پر قدرت ) ، هزاران کیلو قدرت در اختیار ما میگذارد .

در ادامه  خواهید دید.

  • کاربرد هیدرولیک
  • مزایا و معایب سیستم های هیدرولیک
  • قطعات مختلف هیدرولیک
  • نصب و راه اندازی سیستم هیدرولیک
  • خرید قطعات هیدرولیک
هیدرولیک چیست | فروشگاه ستاره

کاربرد هیدرولیک

جالب است بدانید در زمان حرکت روغن در ابتدا روغن قدرتی ندارد در زمانی که مسیر  با استفاده از یک شیر دستی یا شیر برقی هیدرولیک باز شده ، به خاطر استمرار کارکردن پمپ که به موتور کوچک یا الکترو موتورهای صنعتی متصل است فشار بالا رفته که در نتیجه با بالا رفتن فشار ،  نیرو یا قدرت آن افزایش می یابد تا جایی که می توان با آن جک ها یا پرس های غول پیکر بزرگی را به حرکت درآورد و هزاران کیلو نیرو وارد کرد.

اکنون کمی با هیدرولیک و سیستم های هیدرولیک آشنا شدیم این شاخه از صنعت برای  پرس های بزرگ ، انتقال بارهای سنگین ، صنایع فولاد سازی ، سنگبری ها ، قیچی های صنعتی و راه سازی بیشتر استفاده میشود. اگر دقت کرده باشید در داخل یک خودرو نیز سیستم هیدرولیک را میتوان پیدا کرد و یا حتی در ماشین های لدر یا جرثقیلها نیز دیده میشود.

در این مطلب در خودرو ، با فرمان هیدرولیک خودرو یا سیستم ترمز هیدرولیکی خودروها کاری نخواهیم داشت، اکنون به  مزایا و معایب هیدرولیک و کاربرد آن در صنعت دقت کنید.

مزایای و معایب هیدرولیک در صنعت

  • سادگی در طراحی
  • توان بالا
  • انعطاف پذیری بالا
  • سهولت در نصب و راه اندازی
  • ایمنی خوب

مزایای سیستم هیدرولیک

سادگی در طراحی به معنای نصب و راه اندازی ساده و آسان هیدرولیک در کارگاه ، کارخانه یا بر روی ماشین های صنعتی می باشد که برای نصب و راه‌اندازی آن به یک پاورپک هیدرولیک تعدادی اتصال و سایر قطعات مربوطه نیاز می باشد ، توان هیدرولیک بسیار بالا میباشد و در مقایسه با هوای فشرده یا پنوماتیک بسیار پرقدرت تر است که میتواند هزاران کیلو را به سادگی جابجا کرده و یا پرسهای پرقدرت و بزرگی را به حرکت در بیاورد .

معایب سیستم هیدرولیک | الکترو ستاره

انعطاف پذیری بالا به این معنا می باشد که ما با توجه به نیاز خود و میزان فعالیت مان این قطعات را در کنار هم چیده و سیستم مورد نظر را آنگونه که میخواهیم خلق می کنیم البته این نکته نیاز به آشنایی دقیق قطعات و بررسی عملکرد قطعات دارد، همچنین در یک سیستم زمانی که از قطعات هیدرولیک استفاده شده است میتوان در کنار آن از اجزای پنوماتیک و یا حتی ابزار دقیق صنعتی نیز استفاده کرد.

معایب سیستم هیدرولیک

اگر بخواهیم به معایب سیستم های هیدرولیکی در کارخانجات یا تولیدی ها اشاره کنیم به صدای بلند پمپ هیدرولیک ، موتور دستگاه پاورپک و بالا رفتن دمای روغن اشاره کرد . اگر دمای روغن بسیار بالا برود عملکرد و قدرت آن کاهش می یابد ، برای فرار از این مشکل مخازن هیدرولیک را کمی بزرگتر در نظر گرفته تا روغن فرصت خنک شدن را داشته باشند و یا حتی در صورت نیاز از خنک کننده های مخصوص روغن استفاده می‌شود.

نصب و راه اندازی سیستم هیدرولیک

یک سیستم هیدرولیک باید با توجه به میزان فعالیت ، حجم فعالیت و نیروی مورد نیاز  ما در سیستم باشد تا به ساده ترین شکل به هدفمان در مجموعه برسیم ، به همین دلیل با یک انتخاب  هوشمندانه و صحیح قطعات هیدرولیک در نتیجه هزینه ی کمتری برای ما در پی خواهد داشت ، در حقیقت آشنایی با علم هیدرولیک و شناخت قطعات آن بسیار مهم می باشد اگر شما عزیزان آشنایی کافی را در این زمینه ندارید ، بهتر است از مشاوران هیدرولیک در فروشگاه ستاره کمک بگیرید تا با مشاوره رایگان فنی ، انتخاب دقیق قطعات یا تجهیزات مورد نیاز خود را به خوبی انجام دهید .

اجزای سیستم های هیدرولیک صنعتی

دستگاه های صنعتی هیدرولیک | الکترو ستاره

پاور پک هیدرولیک

یک مخزن است که موتوری بزرگ بر روی آن نصب میباشد این موتور به پمپ هایی که بر اساس نیاز مجموعه آنها را خریداری کردیم ، از پمپ های کوچک گرفته تا پمپ های بسیار بزرگ و قدرتمند و یا حتی چندین پمپ به آن وصل بوده معمولاً بر روی پاورپوینت ها شیرها زیرگیری ها شیلنگها ، اتصالات فشار شکن ها و شیر های مختلف را مشاهده می‌کنید که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد

 شیر های هیدرولیک

ده ها مدل انواع شیرهای هیدرولیک های و مارک های مختلف آن در جهان دیده می شود ، که هرکدام از این شیرها برقی با استفاده از فرمانی فعال شده و اجازه حرکت روغن را می دهند برخی از شیرها ساده بوده و برخی دیگر برروی زیر شیری نصب میشوند.

جک های هیدرولیک ، هیدرو موتورها ، روغن نما و ….از دیگر قطعات هیدرولیک هستند.

تفاوت فشار و حجم جابه جایی روغن (دیبی) در سیستم هیدرولیک

فشار شکن هیدرولیک به ما این امکان را می دهد تا  فشار را تنظیم کنیم و با استفاده از انواع فشار شکن های زیر شیری و یا فشار شکن های بین راهی ،  میتوان فشار روغن در مسیر رفت  و برگشت یا در بین راه کنترل کرد .

با استفاده از انواع شیرها بین راهی ،  میتوان دیبی روغن (حجم جابجایی روغن  ) را در محل مورد نیاز کنترل کرد .

خرید قطعات هیدرولیک

انتخاب یک موتور مورد نیاز انتخاب یک پمپ کافی برای فعالیت با توجه به وسعت و نوع کار انتخاب تجهیزات و اتصالات مورد نیاز انتخاب شیرهای هیدرولیک ساده یا باهوش که برخی از آنها نیز بسیار گران می باشند به همراه انتخاب دیگر تجهیزات و قطعات باید به خوبی انجام شود و به محض شروع خرید با ده ها مارک یا مدل های مختلف روبه رو خواهید شد و قطعا آشنایی بهتر شما با تجهیزات هیدرولیک این انتخاب سخت را برای شما آسان تر خواهد کرد.