ویژگی های یک مهندس موفق ( رازهایی که کارفرمایان باید بدانند!! )
اصلی ترین تفاوت هیدرولیک و پنوماتیک
بالابر هیدرولیک چگونه کار میکند ؟
13 راه بالابردن ایمنی در کارگاه یا کارخانه
سلول خورشیدی چگونه کار میکند ؟
بالا بردن ایمنی را جدی بگیرید ، ایمنی در کارگاه های صنعتی را باید رعایت کرد . امیدوارم هیچ وقت نیاز به تحقیق در مورد ایمنی کارگاه و پرداخت خسارت به کارگر یا کارگران را نداشته باشید اما در خاطرات یکی از از دوستان نزدیکم خاطره ای را شنیدم که در مجموعه شان کارگری بار رعایت نکردن اصول ایمنی در محیط کار آسیب دید و دچار سوختگی شد ، در آخر هم شرکت شان مجبور به پرداخت خسارت زیادی به وی شد. (هر چند که او خطاکار بود)
اگر نگران نکات ایمنی در کارگاه صنعتی خود هستید برای پیشگیری از حوادث یا سوانح منجر به جرح یا فوت همراه ما باشید و این مطلب را با دقت بیشتری بخوانید.
در یک مجموعه صنعتی لازم است که سرپرست بخش ، برنامه ریزی برای افزایش ایمنی ، داشته و چهارچوب یا قوانینی( با توجه به نوع فعالیت های آن مجموعه) در نظر داشته باشد ، سپس با کمک مدیر و دیگر سرپرست ها دستورات را پیاده سازی و آن چهارچوب را ایجاد کند ، در مرحله آخرهم با صبر و بررسی نتایج و پایش آن نتایج در کوتاه مدت این تغییر قابل احساس بوده و ایمنی تولیدی یا کارخانه قطعا افزایش یافته است که در نتیجه خطرات اجتناب ناپذیری که همیشه وجود دارد ، به حداقل رسیده است. اما اجازه دهید از این تعریف کلی فاصله گرفته و مهمترین نکات ایمنی در کارگاه صنعتی را بررسی کنیم.
1- رعایت اصول ایمنی و بهداشت در کار
2- کنترل انجام شدن نکات ایمنی در کارگاه صنعتی
3- درک و شناخت دقیق محیط کار
4- تهیه تجهیزات مناسب و ابزارهای استاندارد
5- کنترل کارگران در بحث خستگی ، استرس در محیط های کار
6- انتخاب قطعات مطمعن و با کیفیت
کاهش خطرات کارگاه های صنعتی با انتخاب قطعات مطمعن و با کیفیت
مشاوره برای خرید قطعات صنعتی و انتخاب مارک یا برند مطمئن در قطعات هیدرولیک پنوماتیک ابزار دقیق یا حتی همین آچار و ابزار های دستی را جدی بگیرید این مساله حتی ارزش دارد تاساعت ها در این زمینه تحقیق کنید چرا که رابطه مستقیمی با بالابردن ایمنی در کار را دارد . از این رو برای مشاوره صنعتی رایگان و یا خرید قطعات هیدرولیک ، پنوماتیک و ابزار دقیق می توانید به صورت رایگان از فروشگاه ستاره ، مشاوره و راهنمایی دریافت کنید.
1- با توجه به نوع فعالیت خود در صورت نیاز از عینک ایمنی و حتی ماسک استفاده کنید.
2- در صورتی که سر و صدایی ماهیت کارخانه یا کارگاه شما بالاست ممکن است در دراز مدت شنوایی شما آسیب ببیند و از گوشی های حفاظتی استفاده کنید.
3- اگر با مواد شیمیایی ، قطعات سنگین ، برق یا ابزارهای خاص در حال کار هستید حتما از دستکش مخصوص استفاده کنید.
4- استانداردها و اصول حرفه ای در کار خود را تحت هر شرایطی را رعایت کنید به طور مثال رنگ سیم 5- فاز یا رنگ سیم نول استاندارد بوده و به اجرای موارد این چنینی و استانداردهای از پیش تعریف شده دقت کنید .
6- درباره انضباط تمیزی و رعایت اصول ایمنی در محیط کار سخت گیر باشید چرا که همیشه حادثه یک بار اتفاق افتاده و یک عمر پشیمانی به دنبال دارد.
7- از ابزار و وسایل مطمئن با جنسی خوب استفاده کنید.
8- از ابزار آیا قطعات به طور دقیق و صحیح استفاده کنید.
9- برای وسایل برقی خود از سیم اتصال به زمین استفاده کنید.
به غیر از نکات مهم بالا برای بالابردن ایمنی در کار به مواردی زیر دقت بفرمایید .
1- برای هر دستگاه یا ماشین صنعتی فاصله خوب در نظر بگیرید تا کارگران به راحتی بتوانند با آن کار کنند ( دستگاه ها یا میزهای کاری را به طور نامتناسب به هم نزدیک نکنید ).
2- از ترساندن یا شوخی کردن با دوست و همکار خود تحت هر شرایطی در یک کارگاه صنعتی اجتناب کنید ، حتی در مواردی شاهد هستیم این اتفاق با ابزار و وسایل خشن صنعتی صورتی میگیرد.
3- کارگری را در کارخانه یا کارگاه خود مسئول کرده تا در هنگام کار به لباس ، دستکش ، کلاه و دیگر تجهیزات مورد نیاز تولیدی یا کارخانه صنعتی دقت کند و در صورت نیاز به سایر افراد تذکر دهد.
4- در صورت دیدن خطا و یا هرگونه خطرهای احتمالی آنرا به سرپرست خود گزارش دهید.
5- در زمان کار و استفاده از ابزار ، فکرهای مزاحم را دور ریخته و به کار خود دقت کنید.
6- در در هنگام هر کار به نکات ایمنی آن کارت دقت کنید مثلاً در زمان جوشکاری از دستکش و عینک مخصوص آن استفاده کنید یا هنگام جابجایی بار یا محصولی سنگین از دستکش مخصوص و چرخهای مطمئن کمک بگیرید و یا در صورت تمیز کردن قطعات با بنزین یا گازوئیل از دستکش مخصوص یا ماسک استفاده کنید به طور کلی همیشه وضعیت دست و پوست خود را بررسی کنید.
7- نور محیط و هوای محیط را کنترل کنید ، در برخی از صنایع یا تولیدی ها ذرات معلق گرد و خاک یا بخار های شیمیایی زیادی وجود دارد که در مرور زمان به شما آسیب و ممکن است مشکلات تنفسی زیادی را در پی داشته باشد.
کارگران خود را بیمه کرد و همچنین میتوانید اگر در مشاغل پر خطر هستید با دکتری هماهنگ کرده و کارگران خود را به طور ماهیانه چکاب کنید.
هیچگاه در کارخانه یا در کارگاه نمی توان به خطرات پایان داد و از آنجا که یک ماشین صنعتی بی منطق بوده که گاهاً خشن هم هست . همیشه خطراتی از قبیل آسیب دیدن اعضا ، قطع شدن دست انواع سوختگی ها کوچک یا بزرگ و یا حتی آسیب دیدن چشم وجود دارد، اما نگران نباشید و با استفاده از نکات ایمنی که در بالا اشاره کردیم یا به عبارت دیگر دستور کار ایمنی که در واحدهای تولیدی در صنف شما وجود دارد را جدی گرفته ، تا با بالا بردن ایمنی و امنیت در مجموعه خود این خطرها و آسیبهای کاری را به حداقل برسانید.
در نهایت امیدواریم امکان بروز خطرات آتشسوزی ، آسیبهای جسمی و یا دیگر موارد تلخ در صنعت روز به روز کاهش بیابد و بالا بردن ایمنی با سرعت بیشتری در تولیدی ها و کارخانجات کشور انجام شود.